Algemene voorwaarden

Behandeling

De massages hebben niets met erotiek te maken.

 

Aankomsttijd

Door op tijd aanwezig te zijn, wordt de behandeltijd optimaal benut.

 

Hygiëne

Thuis een douche of bad nemen voorafgaand aan de massage wordt gewaardeerd.

 

Persoonlijke gegevens

Voor aanvang van de massage wordt geïnformeerd naar je medische situatie (medicijngebruik en/of behandeling van arts) Het is jouw verantwoordelijkheid om de juiste gegevens te verstrekken.

Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief 21 % BTW. Tenzij anders vermeld of afgesproken.

 

Betaling

Contante betaling na afloop van de massage. Betaling via bank in overleg mogelijk.

 

Annulering

Annuleren tot 24 uur voor de massage is kosteloos. Bij annuleren binnen 24 uur voor de massage wordt 50 % van het tarief in rekening gebracht.

 

Contra-indicaties

Een masseur is geen fysiotherapeut.

Ben je onder behandeling van een specialist of arts, dan is het goed om vooraf te overleggen of een massage raadzaam is. Een massage kan aangepast worden aan jouw lichamelijke gesteldheid. De massage kan gestaakt worden bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure.

 

Extra condities babymassage

Betaling

Betaling vindt vooraf plaats en dient uiterlijk binnen 14 dagen na de factuurdatum te zijn bijgeschreven op rekeningnummer van 100 % relaxed.

Bij aanmelding binnen 7 dagen voor de start van de cursus dient het gehele cursusgeld op de dag van de eerste workshop dag betaald te zijn.

 

Annulering

  • Bij annulering tot 14 dagen voor aanvang van de cursus zal het volledige cursusgeld worden terugbetaald.
  • Bij annulering binnen 14 dagen tot 7 dagen voor aanvang van de cursus is de helft van het cursusgeld verschuldigd. Het resterende bedrag zal worden terugbetaald.
  • Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de cursus is het gehele cursusgeld verschuldigd. Er zal geen terugbetaling van enig cursusgeld plaatsvinden.
  • Bij verhindering of niet verschijnen van de cursist zal geen terugbetaling van het  cursusgeld plaatsvinden.
  • Bij tussentijds stoppen met de cursus door cursist zal geen terugbetaling van het cursusgeld plaatsvinden.
  • Bij aanmelding van minder dan 3 baby´s voor een cursus, behoudt 100 % relaxed zich het recht voor om de cursus te annuleren. Indien geen passend alternatief kan worden geboden zal het volledige cursusgeld terugbetaald worden.