Over mij

Ik, Marije van Broeckhuijsen, ben in september 2010 gestart met 100 % relaxed. Dit na een omscholing vanuit een ander vakgebied. Voordat ik masseerde heb ik 5 jaar gewerkt als Maatschappelijk Werkster in de ambulante gezondheidszorg.

Daarna heb ik 8 jaar als inkoper/verkoper bij een meubel producent gewerkt. In mijn laatste functie ontstond de behoefte aan fysiek maar ook ontspannen werk. Dit heb ik, na een zoektocht, gevonden in het masseren. Ik ben opgeleid bij De Massage Academie in Apeldoorn en heb hier al mijn kennis en ervaring opgedaan.

Inmiddels masseer ik al een aantal jaar en ik kan zeggen dat ik heb gevonden wat ik zocht. Ik heb een hele ontspannen maar fysieke job en vind mijn geestelijke uitdaging in alles wat er komt kijken bij het runnen van een eigen massage praktijk. Maar ook in de leuke en interessante mensen die mijn praktijk bezoeken. Het geeft mij veel voldoening om bij te kunnen dragen aan de ontspanning van een ander. Ik hoop dat jij ook open staat om een keer een massage te ondergaan bij 100 % relaxed.

Bij 100 % relaxed draait alles om jou…

Tot gauw !